UKK

Usein kysytyt kysymykset

Milloin Pakotalo Oulu on avoinna?

Olemme avoinna pelivarausten mukaan.


Huomaathan, että varauskalenteri ei näy alle 24 tunnin sisällä olevia aikoja. Jos haluatte pikaisella aikataululla pelaamaan, soita 040 197 6357 tai laita meille sähköpostia info@pakotalo.fi niin katsotaan yhdessä vapaat peliajat.

Mikä on Pakotalo Oulun osoite?

Sijaitsemme Isokatu 30 osoitteen kellaritiloissa. Sisälle päästäkseen pitää painaa oven vasemmalla puolella olevaa ovisummeria, jonka jälkeen pelivetäjämme aukaisee teille oven hetken kuluttua.

Miten meidät tavoittaa parhaiten? 

Parhaiten meidät tavoittaa puhelimitse 040 197 6357 ja sähköpostitse info@pakotalo.fi

Huoneiden soveltuvuus

Missään huoneessa ei tarvitse ulkopuolista tietoa, vaan kaikki tarvittava tieto löytyy pelin sisältä. Huoneissa voi kuitenkin olla ahtaita paikkoja, efektejä, pimeyttä, isoja ääniä, vaihtuvia valoja. Huoneissa mainitaan erikseen, jos ne vaativat erityistä liikkuvuutta tai muuta vastaavaa.

Minkä ikäisille pakopelit sopivat?

Pakopelit sopivat kaiken ikäisille, mutta osa pakopeleistä saattaa olla tunnelmaltaan pelottavia, jonka takia perheen nuoremmille emme suosittele pelaamaan kaikkia pelejä. Yläkouluikäiset jo kuitenkin pystyvät pakenemaan itsenäisesti ja nuoremmat ovat tervetulleita pelaamaan vanhempien seurassa.

Oikea ryhmäkoko?

90 Minuutin pakopelit suositeltu ryhmäkoko on 4-8 henkeä ja 60 minuutin pakopelin suositeltu ryhmäkoko on 2-5 henkeä. 90 Minuutin pakopelejä voi kuitenkin pelata sekä suuremmilla että pienemmillä ryhmillä halutessaan. Suosittelemme kuitenkin pidettävän 10 henkilöä maksimina 90 minuutin pakopelissä.

Miten maksetaan?

Peli maksetaan paikan päällä pelin jälkeen. Yrityksille on laskutusvaihtoehto ja verkkolaskutus onnistuu. Laskutustiedot tulee lähettää info@pakotalo.fi. Laskutuslisä on 5€.

Varauksen peruminen?

Varauksen voi perua varausvahvistuksessa olevan linkin kautta, soittamalla tai sähköpostitse, jos varaamasi aika ei sovi. Pelin varaus tulee perua viimeistään 24h ennen pelin alkamista. Käyttämättömästä huonevarauksesta veloitamme 50 euroa/peli.

Anniskeluoikeudet?

Meillä on anniskeluoikedet, joten pelatessa voi nauttia virvokkeita sekä alkoholijuomia.