Pakopelejä parhaassa seurassa

Pakotalo Oulu on paikallinen pakohuonepeliyritys, jonka lähtökohtana on luoda pakopelielämyksiä kaikille. Suunnittelemme ja rakennamme jokaisen pelin itse, jonka takia jokainen huone on uniikki ja tarjoaa varmaa viihdykettä arkeen. Meiltä löytyy anniskeluoikeudet.

Olemme auki varausten mukaan. Varauksen teet kätevimmin varauskalenterin kautta. Alle 24h sisällä alkavan pelin mahdollisuutta voi tiedustella puhelimitse ja sähköpostitse.


Sopiva ryhmäkoko 90 minuutin pelille on 4-8 henkilöä, mutta pelaaminen onnistuu myös pienemmillä ryhmillä. Tunnin pelille sopiva ryhmäkoko on 2-5 henkilöä. Pakopelien idea on ratkaista kaikki pelin sisällä olevat pulmat ja päästä ulos, ennen kuin aika loppuu. Aikaa Pakotalo Oulu tarjoaa pakenemiseen 60 ja 90 minuuttia.

60min Pelastakaa Superpark -Pop up pakopelin sopiva ryhmäkoko on 8 henkilöä. (Peli pelattavissa Oulun Superparkissa.)


Pakopelien vaikeustasot näet pelin alta.

Uudet pakopelit tulossa!

Varaa peli

Klovnin huvipuisto

Musta aukko

(Toistaiseksi ei varattavissa!)

Mysteeriliigan päämaja

Musta aukko - valot päällä

(Toistaiseksi ei varattavissa!)

Kirottu linna

Pop up pakopeli Pelastakaa Superpark

Mikä on Pakotalo Oulu?

Pakotalo Oulu on Oululainen nuori pakopeliyritys, missä kaikki tehdään alusta alkaen itse. Tarkoituksenamme on luoda monipuolisia ja hauskoja pakopelielämyksiä kaikille.

Ensimmäinen pelimme aukesi 2021 toukokuussa ja pelin nimi oli "Mysteeriliigan timantti". Peli oli pituudeltaan 2h mittainen ja peliympäristönä toimi lähes 200 neliöinen vanha talo. Tämä peli oli pelattavissa vuoden 2021 marraskuun loppuun asti. Nyt Pakotalo Oulu on siirtynyt Oulun ytimeen osoitteeseen Isokatu 30. Nykyisissä tiloissa pyörii kaksi 1,5h mittaista pakopeliä, jotka ovat nimeltään Klovnin huvipuisto ja Mysteeriliigan päämaja. Näiden lisäksi meillä on tunnin mittaisia pakopelejä nimelttään Kirottu linna, Musta aukko ja 2.0 Musta aukko.Haluatko kuulla ensimmäisenä uusista peleistä ja tarjouksista?

Pakotalo Oulun uutiskirje

* indicates required