KLOVNIN HUVIPUISTO 2HOn taas se aika vuodesta, kun hylätty Klovnin huvipuisto sytyttää valonsa yöllä. Aikaisemmin Klovnin huvipuisto oli kaikkien suomalaisten rakastama huvipuisto, jota pyörittivät Mika "Miljoona" ja Kake "Klovni". Huvipuisto sai kuitenkin karun lopun, kun Kake "Klovni" löydettiin kuolleena huvipuistosta ja Mika "Miljoona" katosi. Siitä päivästä asti huvipuisto on ollut suljettu ja sinne meneminen on ollut kiellettyä, sillä ne jotka ovat huvipuistoon menneet, eivät ole tulleet takaisin.


Uskallatteko te lähteä hylättyyn huvipuistoon selvittämään sen synkän salaisuuden?

Klovnin huvipuisto on auki keskiviikosta sunnuntaihin varauskalenterin kautta.  Varauskalenterin ulkopuolella olevia aikoja voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.


MYSTEERILIIGAN PÄÄMAJA  2H

Mysteeriliiga on tehtyt Oulun historian suurimman kultaryöstön ja varastanut Oulun kuninkaallisen kruunun ja kultavarannot. Yksi jäsenistä kuitenkin petettiin ryöstön aikana ja asetettiin syntipukiksi. Petetty Mysteeriliigan jäsen haluaa kostaa petturuuden Mysteeriliigalle ja palkkaa teidät ryöstämään kullan

Mysteeriliigan päämajasta.


Onnistutteko te kostamaan Mysteeriliigan jäsenen puolesta ja varastamaan kullan itsellenne?Mysteeriliigan päämaja on auki keskiviikosta sunnuntaihin varauskalenterin kautta. Varauskalenterin ulkopuolella olevia aikoja voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.