KIROTTU LINNA 60MIN (UUSI)

Keskitasoinen ja tarinallinen pakopeli


Huhutaan, että keskiaikainen hylätty linna kätkee yllensä kirouksen, jonka vangiksi turhan uteliaat aarteenmetsästäjät voivat joutua. Linna on kuitenkin jalomielinen ja antaa vangeille aina yhden mahdollisuuden purkaa  linnan kirouksen. Jos vangit onnistuvat purkamaan linnan kirouksen 60 minuutin sisällä, päästää linna vangit vapaaksi.

Onnistutteko te purkamaan linnan kirouksen vai jäättekö linnan vangiksi?Sopiva pelaajamäärä 2-5 henkilöä.

KLOVNIN HUVIPUISTO 90min

Haastava ja perinteinen pakopeli


On taas se aika vuodesta, kun hylätty Klovnin huvipuisto sytyttää valonsa yöllä. Aikaisemmin Klovnin huvipuisto oli kaikkien suomalaisten rakastama huvipuisto, jota pyörittivät Mika "Miljoona" ja Kake "Klovni". Huvipuisto sai kuitenkin karun lopun, kun Kake "Klovni" löydettiin kuolleena huvipuistosta ja Mika "Miljoona" katosi. Siitä päivästä asti huvipuisto on ollut suljettu ja sinne meneminen on ollut kiellettyä, sillä ne jotka ovat huvipuistoon menneet, eivät ole tulleet takaisin.


Uskallatteko te lähteä hylättyyn huvipuistoon selvittämään sen synkän salaisuuden?

Huom! Peli ei sisällä kauhua.


Sopiva pelaajamäärä 4-8 henkilöä.

MYSTEERILIIGAN PÄÄMAJA 90min

Pelin kesto 90 minuuttia

Keskitaso ja perinteinen pakopeli


Mysteeriliiga on tehnyt Oulun historian suurimman kultaryöstön ja varastanut Oulun kuninkaallisen kruunun ja kultavarannot. Yksi jäsenistä kuitenkin petettiin ryöstön aikana ja asetettiin syntipukiksi. Petetty Mysteeriliigan jäsen haluaa kostaa petturuuden Mysteeriliigalle ja palkkaa teidät ryöstämään kullan

Mysteeriliigan päämajasta.


Onnistutteko te kostamaan Mysteeriliigan jäsenen puolesta ja varastamaan kullan itsellenne?


Sopiva pelaajamäärä 4-8 henkilöä.

60Min Pakopeli (Tulossa)

Täysin pimeä pakopeli

Lisää tietoa tulossa...

60Min Pakopeli (Tulossa myöhemmin)