KLOVNIN HUVIPUISTO 2H

Pelin kesto 120 minuuttia

Haastava ja perinteinen pakopeliOn taas se aika vuodesta, kun hylätty Klovnin huvipuisto sytyttää valonsa yöllä. Aikaisemmin Klovnin huvipuisto oli kaikkien suomalaisten rakastama huvipuisto, jota pyörittivät Mika "Miljoona" ja Kake "Klovni". Huvipuisto sai kuitenkin karun lopun, kun Kake "Klovni" löydettiin kuolleena huvipuistosta ja Mika "Miljoona" katosi. Siitä päivästä asti huvipuisto on ollut suljettu ja sinne meneminen on ollut kiellettyä, sillä ne jotka ovat huvipuistoon menneet, eivät ole tulleet takaisin.


Uskallatteko te lähteä hylättyyn huvipuistoon selvittämään sen synkän salaisuuden?

Huom! Peli ei sisällä kauhua.

Klovnin huvipuisto on auki arkipäivisin 14.00 eteenpäin ja viikonloppuisin 11.00 eteenpäin varauskalenterin kautta.  Varauskalenterin ulkopuolella olevia aikoja voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.


MYSTEERILIIGAN PÄÄMAJA  2H (UUSI)

Pelin kesto 120 minuuttia

Keskitaso
Mysteeriliiga on tehtyt Oulun historian suurimman kultaryöstön ja varastanut Oulun kuninkaallisen kruunun ja kultavarannot. Yksi jäsenistä kuitenkin petettiin ryöstön aikana ja asetettiin syntipukiksi. Petetty Mysteeriliigan jäsen haluaa kostaa petturuuden Mysteeriliigalle ja palkkaa teidät ryöstämään kullan

Mysteeriliigan päämajasta.


Onnistutteko te kostamaan Mysteeriliigan jäsenen puolesta ja varastamaan kullan itsellenne?

Mysteeriliigan päämaja on auki arkipäivisin 13.00 eteenpäin ja viikonloppuisin 10.00 eteenpäin varauskalenterin kautta. Varauskalenterin ulkopuolella olevia aikoja voi tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.

60Min Pakopeli (Tulossa)

Täysin pimeä pakopeli

Lisää tietoa tulossa...

60Min Pakopeli (Tulossa)