Työpaikan yhteinen ajanviete

Pakotalo Oulu tykypäivä pakopelien muodossa

Etsitko työpaikan virkistyspäivälle tekemistä Oulussa? Pakotalo Oulun virkistyspäivä pakopelien muodossa tarjoaa loistavaa yhteistä tekemistä koko työporukalle. Tarjolla on kaksi 90 minuutin mittaista pakopeliä, joihin mahtuu kerralla yhteensä jopa 20 henkilöä pelaamaan samanaikaisesti. Pakopelien parissa työpaikka voi viettää kaikenlaisia työpaikan virkistystapahtumia, tiimipäiviä, tykypäiviä sekä muita tapahtumia.

Miksi lähteä pelaamaan virkistyspäivänä pakopelejä?

Pakopelit ovat lyhykäisyydessään huoneeseen sidottuja pulmapähkinöitä, missä yhdessä tiiminä täytyy ratkaista ja avata huoneen pulmat. Pakopeleissä pitää kommunikoida, ideoida, luottaa ja tietenkin pitää hauskaa yhdessä. Kaikki voivat osallistua pelaamiseen, sillä pelit eivät sisällä fyysisiä tai tiedollisia rajoitteita.

Näiden takia pakopelit ovat loistava ratkaisu virkistyspäivään. Yhteisessä hauskanpidossa myös työyhteisön tiimi kehittyy, jonka takia pakopelit ovat myös tehokkaita ja hyödyllisiä.

Miksi valita Pakotalo Oulu?

* 90 minuutin pakopeleihin mahtuu jopa 10hlö/peli pelaamaan kerralla eli 20 henkilöä yhteensä.

* Isot ja viihtyisät tilat.

* Löytyy sisäksi 60 minuutin mittaisia pakopelejä (2-5hlö/peli).

* Sijaitsemme Oulun ytimessä (Isokatu 30), joten pakopelin jälkeen pääsee helposti syömään Oulun keskustan ravintoloihin.

* Tiloissamme on anniskeluoikeudet.

* Työntekijöiden tiimihenki kehittyy ja ryhmässä pääsee näkemään kaikkien vahvuudet.


Haluatko varata pakopelin?

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai laita viestiä info@pakotalo.fi